Opdrachtgevers

Ben jij op zoek naar vakkundig en betrouwbaar personeel?

De juiste vakmensen

Wanneer je als opdrachtgever kiest voor een samenwerking met InstaFlexx, kies je voor een betrouwbare partner die jou tijdig en continu voorziet van goed opgeleide werknemers

PBM's & Certificaten

Alle vakmensen bij InstaFlexx zijn voorzien van werkkleding op maat, de juiste PBM's en certificaten zoals: VCA, VOG, NEN3140

Locatie-onafhankelijk

Onze vakkundige collega's komen vanuit verschillende delen van Nederland. We hebben dus altijd een monteur uit de buurt.

0 +
Vakkundige monteurs
0
Jaar ervaring
> 0
Tevreden opdrachtgevers

De beste vakmensen

Niet iedereen kan bij InstaFlexx komen werken. Wij staan voor Kwaliteit en die zullen we 100% waarborgen.

Uitgebreid klantportfolio

We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

Vast contactpersoon

persoonlijk contact, goede relaties en wederzijds vertrouwen.

Aanvraag vakmensen

wil je iets vragen?

Veelgestelde Vragen

Bij een aanvraag wordt er eerst in overleg een behoeftebepaling gedaan. Daarna zullen wij de juiste match maken. Als de match akkoord bevonden is zorgen wij dat de juist persoon, op de juist plek en tijd staat, zoals afgesproken.

InstaFlexx is 40 uur in de week bezig met het zoeken, vinden en spreken van mensen. Dit is ons werk. Omdat wij dit deel op ons nemen kunnen onze partners doen waar ze goed in zijn, ondernemen!

Iedere collega en inlener heeft andere wensen en andere kwaliteiten. We kunnen daar geen vaste prijs aan hangen. Voor meer info neem contact met ons op.

Het toezicht en de leiding van een medewerker berusten bij u als inlener. Dit geldt dus ook voor de aansprakelijkheid bij schade.

Nabil el Kaderi